Liphústerfeest en Lippenhuizen 700

11 okt, 2015

Natuurlijk gaat ook het bestuur van het Liphústerfeest vol energie op naar het 700 jarig bestaan van Lippenhuizen. Het programma zal er daardoor anders uitzien dan andere jaren.

Door alle andere activiteiten in dit jubileumjaar zullen de bekende Liphústerfeest onderdelen een kleinere rol gaan spelen in de programmering van dit spektakel. Omdat het bestuur alle ins en outs van het organiseren van het Liphústerfeest inmiddels kent, wordt deze ervaring natuurlijk achter de schermen wèl ingezet bij het ondersteunen van de verschillende werkgroepen. In het programma zullen echter ook een aantal traditionele Liphústerfeest onderdelen niet ontbreken.

De optocht met bloemencorsowagens heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld in het Liphústerfeest. Vol enthousiasme gaan we hier in dit jubileumjaar ook voor.

Op vrijdagavond is er dan ook geen band, maar worden de bloemenstekers in de priktent vermaakt met opzwepende, maar vooral lekkere, wakker houdende muziek.

Zaterdagavond is het de beurt aan het Liphústerfeest om uit te pakken met de topband de Dirty Daddies. Deze sympathieke band voor jong en oud heeft het bestuur al vroeg kunnen strikken om van dit jubileumjaar, ook wat muziek betreft, iets onvergetelijks te maken.

Op zondag staat de traditionele viswedstrijd op het programma, want dat mag en kan natuurlijk niet gemist worden.

In Lippenhuizen wordt het een topfeest in 2016; met vereende krachten wordt er gewerkt om van alle onderdelen een geslaagd feest maken.

Liphústerfeest bestuur.

Bloemencorso

Reünie

Sponsor webiste

Logo Snoadweb