De Bouwfase

Na de bouwvergadering van 13 januari is besloten om iedere maand de koppen bij elkaar te steken. Dit is bedoeld om het vuurtje brandend te houden, kennis te delen en om informatie over de organisatie rondom de optocht te verstrekken. Ook is er veel interesse om gezamenlijk materialen in te kopen en hierdoor korting te bedingen. Een paar sponsoren hebben zich hiervoor ook al gemeld.

Presentatie van enkelel modellen voor de te bouwen wagens tijdens de bouwvergadering van 22 augustus:

Presentatie door buurtvereniging De Wettertoer op dezelfde bouwvergadering:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ontwerpfase

Er heeft zich nog een groep gemeld, die overweegt om een wagen te bouwen. Dit betekent dat het kan zijn dat er 13 wagens gaan rijden in het Bloemencorso Lippenhuizen 2016. Dit is meer dan gemiddeld bij een hedendaags bloemencorso en het betekent, dat het publiek waar voor zijn geld krijgt!

Aan het einde van de avond konden de buurten verder met veel tips en informatie over ontwerp, materiaalkeuze, de bevestiging van de bloemen, kleuren en tijdsplanning. De mannen uit Vollenhove waren onder de indruk van de ontwerpen en de serieuze aanpak van de Liphústers.

Op 16 maart waren de verwachtingen hoog gespannen omdat de Corsobouwers uit  Vollenhove op bezoek kwamen voor adviezen en informatie. Met vier man sterk ging de groep uiteen naar de tafels waar ontwerpen en maquettes waren uitgestald.

Februari: de ontwerpen aan elkaar laten zien. Er zijn veel maquettes gemaakt en ook diverse tekeningen kwamen voorbij. Kijk op de facebookpagina voor meer foto’s!!

Bloemencorso

Reünie

Sponsor webiste

Logo Snoadweb