Eerste Kunstroute “Keunst & Kreaasjes ut Lippenhuzen” met een Overzichtsexpositie in Consistorie zeer succesvol.

In een week tijd, met beperkte openingstijden, hebben een kleine 500 bezoekers de overzichtsexpositie van de 22 deelnemende kunstenaars in de Consistorie bekeken, waarvan het merendeel in het feestweekend.

Ook de 22 deelnemende kunstenaars zelf hebben veel belangstelling gehad. De meeste deelnemers hadden dan ook veel werk van de inrichting van hun expositie ruimte en de presentatie van hun Keunst of Kreaasje gemaakt.

De eerste Kunstroute was er alleen in het feestweekend en mede in verband met de andere activiteiten, zoals het Bloemencorso en het Straatfestival  slechts acht uur geopend. Desondanks waren er kunstenaars die wel 80 bezoekers in die twee dagen hebben ontvangen. Toch waren er veel bezoekers teleurgesteld, omdat ze niet alle adressen langs konden en vanwege de sluitingstijd een dichte deur troffen.

Er was een mooie folder beschikbaar met daarin een routeplan en informatie over de 22 deelnemers. In het weekend zag je dan ook veel bezoekers met deze folder in de hand door het centrum van Lippenhuizen struinen.

Er waren enthousiaste opmerkingen te horen als: “ik wist niet dat er zoveel kunstenaars in Lippenhuizen waren” en “ik wist niet dat zij zo goed kon schilderen” en “wat verrassend!

We mogen zeker van een zeer geslaagde (eerste) Keunst&Kreaasjes route spreken.

Werkgroep Kunstroute Lippenhuizen 700

Bloemencorso

Reünie

Sponsor webiste

Logo Snoadweb