Feest

Natuurlijk gaat ook het bestuur van het Liphústerfeest vol energie op naar het 700 jarig bestaan van Lippenhuizen. Het programma zal er daardoor anders uitzien dan andere jaren.

De kinderen gaan in groepjes verdeeld over de hele vrijdagochtend bloemenprikken.
image-5258339

Vrijdagochtend: Kinderprogramma

Kinderprogramma 700 jaar Lippenhuizen.

Ieder jaar wordt er tijdens het Liphústerfeest aan de kinderen gedacht, dus natuurlijk ook in dit bijzondere jubileumjaar. Het bloemenprikken zal dit jaar ook een rol spelen tijdens het kinderprogramma.

Niet op de bloemencorsowagens, maar op hun eigen fiets, kar of skelter. De kinderen gaan dus hun eigen materialen versieren. Als dit allemaal klaar is, moet dit natuurlijk ook aan iedereen getoond worden. Dit doen we in de traditionele tocht van de school naar de feesttent, maar de kinderen mogen ook meedoen tijdens het echte bloemencorso.

Daarna gaan de kinderen heerlijk patat eten in de tent en ’s middags zijn er natuurlijk ook weer spelletjes. Hoe dit er allemaal uit komt te zien, is nog een verrassing. Over niet al te lange tijd gaan we meer bekend maken.

Op vrijdagavond worden de bloemenstekers in de priktent vermaakt met opzwepende, maar vooral lekkere, wakker houdende muziek.

Vrijdagavond: Bloemen Prikken

Kom ook helpen of moedig je buurt, familie, vrienden aan!

Collectief onder grote overkapping gezellig bloemenprikken. Tijdens dit tijdrovende monnikenwerk is er LIVE muziek van First Flash drive-in.

De mannen (Bjorn en Berend Sietse) brengen een uniek repertoire van Nederlandstalige muziek in combinatie met house, rock en alle andere stijlen die je maar kunt bedenken. En dat alles naadloos op elkaar afgestemd!

Kijk op de Facebook-pagina van het Bloemencorso voor de laatste ontwikkelingen.

the_dirty_daddies

Met hun drukke speelschema is de kans zeer gering dat je deze zeven in het wit getooide titanen nog niet voorbij hebt zien razen met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak.

Zaterdagavond: Dirty Daddies

The Dirty Daddies are coming tot town!

En razen doen ze: na het startschot drie jaar geleden is er onophoudelijk getourd door de meest diverse uithoeken van het land, en gaat ook België al plat voor deze goedlachse mannen.

The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme ook de lokale feesttent en het regionale dorpsfeest in lichterlaaie.

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voorbij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!

Promotour The Dirty Daddies.

IMG_2233

Voor versie koffie wordt gezorgd.

Zondagochtend: Viswedstrijd

In Lippenhuizen wordt het een topfeest in 2016: met vereende krachten wordt er gewerkt om van alle onderdelen een geslaagd feest maken.

Door alle andere activiteiten in dit jubileumjaar zullen de bekende Liphústerfeest onderdelen een kleinere rol gaan spelen in de programmering van het project Lippenhuizen 700.

Omdat het bestuur alle ins en outs van het organiseren van het Liphústerfeest inmiddels kent, wordt deze ervaring natuurlijk achter de schermen wèl ingezet bij het ondersteunen van de verschillende werkgroepen.

 

Liphústerfeestbestuur.