HET CONCERT van AD VANDERVEEN is geannuleerd.

  • This Event has passed.

HET CONCERT van AD VANDERVEEN is geannuleerd.

AD VANDERVEEN zal samen met Kersten de Ligny op 16 januari 2022 het zondagmiddag concert in de Piterkerk verzorgen. Een prachtig concert is gegarandeerd.

AD VANDERVEEN, de Nederlandse evenknie van Neil Young, zijn stijl heeft gelijkenissen met de popicoon, deelt nog iets met hem: De Canadese roots via zijn overzeese familie. Vandaar ook de spelling van zijn achternaam. Ad Vanderveen, woonachtig in Amsterdam, is een zeer gerespecteerde singer-songwriter die al decennia wonderschone muziek met poëtische teksten maakt en in Nederland en ver daarbuiten een grote schare trouwe fans heeft.
 
In de afgelopen jaren heeft Ad Vanderveen een indrukwekkende catalogus van solo cd’s opgebouwd en deelgenomen aan talrijke samenwerkingsprojecten met grote muzikanten over de hele wereld, zoals: Al Kooper, Al Perkins, Leland Sklar, David Olney, Herman Brood, Flaco Jimenez, Iain Matthews (die in september j.l. nog op het podium van de Piterkerk stond), Eliza Gilkyson, John Gorka, Eric Andersen, om een paar namen te noemen. Recentelijk nodigde niemand minder dan Van Morrison Vanderveen persoonlijk uit als zijn openingsact, nadat hij diens 2017 album ‘Worlds Within’ had gehoord.
Ad Vanderveen stond voor 2022 op het programma voor een optreden in de Piterkerk, maar hij was bereid om eerder naar Lippenhuizen te komen. Wij zijn daar uiteraard heel blij mee.
 
Ad Vanderveen (zang en gitaar) samen met Kersten de Ligny.
   
Vooraf reserveren verplicht via deze link en graag met pin bij de deur betalen.